Dezinsekcija

Dezinsekcija obuhvata različite mjere koje se preduzimaju kako bi se zaustavili rast i razmnožavanje ili potpuno uništile populacije štetnih insekata, koji prenose uzročnike zaraznih bolesti, parazitiraju na tijelu čovjeka, uzrokuju alergijske reakcije, imaju toksično delovanje ili su uznemirivači ili štetočine u skladištima hrane.

Glavni cilj dezinsekcije, predstavlja preduzimanje preventivnih i korektivnih mjera, kako bi se kontrolisala populacija štetnih insekata, u Vašem stambenom ili poslovnom prostoru.

Zavisno od mjesta pričinjavanja štete možemo razlikovati suzbijanje insekata u poljoprivredi , šumarstvu, skladištima, domaćinstvima, veterini, higijeni i medicini.

Uništavanje insekata podrazumeva skup različitih mera neophodnih za efikasno oslobađanje od štetočina. To obuhvata prskanje mehaničkim pumpama, po potrebi(za veće površine – poput dvorišta, magacina ili ambara) i motornim pumpama kao i postavljanje gelova-mamaka za insekte koje u sebi sadrže materije koje nam omogućavaju efikasno oslobađanje od istih.

Preparati koje koristimo nemaju štetno dejstvo na ljude i životinje, ne mogu izazvati alergije niti druge negativne reakcije.

Ukoliko imate problem sa štetočinama NE ČEKAJTE! POZOVITE PROFESIONALCE! Dezinfekcija, dezinsekcija i deratizacija privatnih i poslovnih objekata!