Dezinfekcija

Dezinfekcija podrazumijeva skup mjera i postupaka koji se preduzimaju sa ciljem uništavanja, usporavanja rasta i razmnožavanja patogenih i drugih mikroorganizama na površini tijela, na predmetima, materijalima, opremi ili u prostoru.

Od svih mjera za sprečavanje i suzbijanje zaraznih i parazitnih bolesti kod ljudi i životinja DEZINFEKCIJA predstavlja vrlo važnu, a po mnogim stručnjacima i najznačajniju protivepidemijsku mjeru. Dezinfekcijom se uništavaju ili odstranjuju iz spoljne sredine patogene i druge klice, kao i sve poznate vrste bakterija. Upravo zbog toga u našem timu smo ovoj preventivnoj mjeri posvetili posebnu pažnju i u mogućnosti smo ponuditi široku lepezu dezinfekcionih sredstava – antiseptika i dezinficijenasa te pružiti usluge dezinfekcije sa različitim potrebama – dezinfekcija objekata, dezinfekcija nakon poplava, dezinfekcija nakon smrtnog slučaja, dezinfekciju vozila, dezinfekciju prikolica šlepera ili kombi vozila, dezinfekciju hladnjača, dezinfekciju radne odjeće itd.

Tretmani dezinfekcije, koje naša kompanija izvodi, mogu biti preventivni, tekući ili završni.

Dezinficijensi koje koristimo pri izvođenju tretmana su najnovije generacije, biološki razgradivi i ekološki prihvatljivi.

Naš tim, će Vam po sagledavanju zatečene situacije u Vašem poslovnom prostoru, preporučiti najbolje rješenje i različite biološke dezinficijense dostupne na našem tržištu uz detaljan plan izvođenja tretmana, kako bi se postigli najbolji rezultati.

Ukoliko imate problem sa štetočinama NE ČEKAJTE! POZOVITE PROFESIONALCE! Dezinfekcija, dezinsekcija i deratizacija privatnih i poslovnih objekata!